Daar praat je toch niet over

Koop ons boek nu!

Je gevoelens verdoven door zelfbeschadiging, alcohol en “foute” mannen. Willen vluchten uit je kraambed, trillen van blinde paniek en de onverzadigbare drang naar geruststelling. Daar práát je toch niet over? 

Het stilzwijgen van hun mentale sores en opgedane trauma’s is voor Paula en Anna niet langer een optie. Delen is helen, luidt hun credo. Van kaft tot kaft is dit boek gevuld met kwetsbare verhalen die verbinding scheppen en herkenning geven. Échte verhalen over strijd met angst, depressie, de gevolgen van seksueel misbruik en andere – met schaamte doortrokken – onderwerpen. De humoristische schoonzussen zijn niet vies van een flinke dosis zelfspot en delen graag de levensveranderende principes die hen deden opkrabbelen uit het stof.

Nu verkrijgbaar

Paperback
ISBN 9789464250008
14×21 cm  ca 240 pagina’s

€ 20,-  excl. verzendkosten

Barbara
Je kindertijd en jeugd bepaald voor een groot deel hoe je bent als je volwassenen bent. Ook ik heb nare dingen mee gemaakt. Als je dit niet verwerkt kan je uiteindelijk niet verder en loop je vast. Deze dames hebben heel open en puur een inkijkje gegeven in hun leven. Dit was voor mij herkenbaar. Mooi geschreven. Met een lach en een traan. Inspirerend om te blijven genieten van wat ik wel heb en niet blijven hangen in wat ik niet heb.
Barbara
1-11-2021
Tineke
Een absolute aanrader! Een prachtig ontroerende openhartige biografie over psychische pijn en door het leven opgelopen wonden. Een hoopvol boek dat stimuleert om ook te gaan delen waar je zelf mee te dealen hebt.
Tineke Mast
03-11-2021
Claudia
Wat een prachtig boek! Ik werd helemaal meegenomen in jullie eerlijke kwetsbare verhalen. Zo goed dat hier over gesproken wordt en een taboe doorbroken wordt. Dikke aanrader voor iedereen die worstelt met mentale problemen, maar ook voor ieder ander die er zich in wil verdiepen. Laten we met zijn allen hier open over kunnen zijn en niet hoeven te schamen voor onze kwetsbare kant.
Claudia
08-11-2021

Billing details

Product
Quantity
Price
Daar praat je toch niet over PRE ORDER (#865)
+
20,00

Your order

Product Subtotal
Daar praat je toch niet over + 10 inspirerende kaarten  × 1 20,00
Subtotal 20,00
Shipping
Total 20,00
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke informatie wordt gebruikt om je te informeren over de beschikbaarheid van het boek en het verzenden van het boek.