Anna over Paula

Ik heb Paula leren kennen als rustige, bedachtzame, maar bovenal sterke vrouw. Ze weet wat ze wil, maakt een goed en weloverwogen plan en gaat ervoor!

Op deze manier heeft ze verschillende succesvolle ondernemingen opgezet. Eerst haar eigen fysiotherapie-praktijk die ze later verruilde voor haar grote passie: een eigen kringloopwinkel. De Doorsluizer is de plek waar ze doordeweeks zo’n beetje elke dag te vinden is. Is het niet om te werken, dan wel voor de gezelligheid!

Een ander punt waarop ik Paula’s kracht zie, is in haar rol als moeder. Als een echte mamabeer is ze er voor haar kinderen, Aimée (7), Arlan (5) en Lucan (3). Ze zal altijd door het vuur gaan voor haar kroost, om ze het allerbeste mee te geven. Een heleboel liefde staat daarin voorop!

Paula is al 10 jaar getrouwd met haar lieve man, Frans. Samen stellen zij hun huis regelmatig open voor mensen die om een goed gesprek verlegen zitten. Door hun oprechte interesse voel je je meteen op je gemak bij hen!

Voor Paula is er een grote drijfveer om naar mensen te luisteren. Zelf is ze introvert, gevoelig en heeft ze een lange tijd geworsteld met depressies. Ze heeft ervaren dat er kracht zit in kwetsbaarheid, in het uitspreken van je verhaal. Dat is nu een missie voor haar geworden: anderen aanmoedigen een stapje te doen richting die kwetsbaarheid. En dat doet ze dus door goed te luisteren, bedachtzame vragen te stellen en zich goed in te leven in de ander.

Ik ben dankbaar voor een schoonzus als Paula en zie uit naar al het moois dat nog uit haar handen gaat komen! 

                                                                                   – Anna 

Paula over Anna

Als ik aan Anna denk, dan denk ik als eerste aan haar mooie en aanstekelijke lach. Anna kan heel serieus zijn, maar is ook speels en humoristisch. Ze kan lekker gek doen, door bijvoorbeeld spontaan helemaal los te gaan op dansmuziek.

Anna is 5 jaar getrouwd met Ferdy en een supertrotse moeder van de mega-schattige 2-jarige Noah. Anna is fulltime moeder en in haar vrije tijd houdt ze van: lezen, schrijven, luchtige series kijken en leuke kleertjes maken voor Noah.

Je weet echt wat je aan Anna hebt, de uitspraak “What you see is what you get” vind ik bij haar passen. Ze weet goed wat ze wel en niet wil. Ik vind Anna dapper, ze is wie ze is en speelt geen rollenspel. Ze heeft lange tijd geworsteld met een angststoornis en hoewel ze nu niet meer officieel deze diagnose heeft, kan ze soms nog flink piekeren en angstig zijn. Ook hierin vind ik haar dapper, ze durft hierover open te zijn naar anderen en zet haar verhaal en worstelingen nu op papier voor ons boek.

Anna is een goede en gezellige vriendin voor velen en ze luistert graag met aandacht als iemand zijn of haar verhaal kwijt wil. In haar vraagstelling is ze doortastend en heeft ze durf. Ze is niet bang voor ‘gevoelige informatie’ en gaat hier discreet mee om. Verder is Anna gevoelig, ze heeft oog voor detail en is creatief.

Ik vind Anna en topper en ik vind het geweldig om met haar samen te werken! 

                                                                                    – Paula